Incasso

De kosten van incasso zijn niet voor u, maar voor de wanbetaler.

Er is niets vervelender voor een ondernemer dat zijn rekeningen niet worden betaald. Een ondernemer moet zich bezighouden met de zaak en niet met de stress of al dan niet betaald zal worden. Het uitblijven van betalingen kan soms voor bedrijf grote gevolgen hebben. Als u te maken heeft met uitblijven van betaling, neem dan contact op met advocatenkantoor Bouman.

Het incassotraject van Advocatenkantoor Bouman is erop gericht uw vorderingen snel en doeltreffend te innen. Doordat de incassoprocedure reeds in het beginstadium in handen is van uw advocaat kan onmiddellijk optimaal gebruik gemaakt worden van de diverse middelen die binnen ons rechtssysteem mogelijk zijn. De praktijk wijst uit dat wanbetalers sneller tot betaling overgaan als zij door een advocaat worden gemaand.

De kosten van incasso zijn niet voor u, maar voor de wanbetaler.

Volgens de wet of overeenkomst komen deze voor rekening van de wanbetaler. Dus in veel gevallen hoeft u het helemaal niets te kosten dat u vordering wordt ge√Įncasseerd. Maar de kost gaat soms ook hier voor de baat waardoor u met name als er een procedure gevoerd moet worden, kosten zal hebben. Ik jaag u niet op kosten die niet teruggehaald kunnen worden en maak met u duidelijke afspraken.

bezoekadres

Oosteinde 206
2345 BH Delft
015-2159885
06-51090527